Om oss

Vi har operativ erfarenhet från ledande befattningar och specialistroller som gör att vårt  erbjudande är baserat på praktisk erfarenhet och etablerade metoder. Vi sätter alltid kundnyttan i fokus i våra uppdrag och försöker alltid att leverera det ”lilla extra”.

Vårt mål är att skapa varaktiga relationer med våra kunder.

Verksamhetsområden

Gemensamt för oss konsulter är att vi haft ledande positioner i näringslivet i många år. Vi har alla kommit fram till insikten att när man vill skapa bestående värden så krävs ett tålmodigt arbete.

Vi jobbar med att rekrytera de rätta medarbetarna för att våra kunder skall uppnå målen med sina verksamheter, oavsett om det är permanenta eller interima tjänster. Vi arbetar med on-boarding, mentorskap och ledningsgruppsutveckling. Vårt nya satsningsområde är generationsskiften med komplett erbjudande till ägarledda företag som står inför förändringar.

Vår vision

Våra uppdragsgivare ska se oss som en självklar partner för att på ett tidsenligt och effektivt sätt rekrytera de bästa och rätta kandidaterna till deras verksamhet.

Vår affärsidé

Vi erbjuder insiktsfulla företag varaktiga resultatförbättringar genom att stödja utveckling av god försäljningskultur och rekrytering av rätt medarbetare.

Partners

Vi samarbetar med ett antal ledande partners inom olika områden som kompletterar vårt tjänsterbjudande.

Läs mer om våra partners >>